smile for ever

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ćo máme spoločné :-)

Noo, vlastne o nás nič neviete. Takže tu napíšem aké máme záľuby a tak lebo, no aby ste aspoň niečo vedeli..........dúfam, že sa vám to bude páčiť.

Noo, tak asi taká naša najväčšia záľuba je jednoducho zábava, srandičky a smiech, smiech a to tretice smiech :-DDD asi najviac srandy je v škole, kde si robíme srandy buď  z dosť trápnych ľudí alebo z učiteliek :-D tak fotka učiteliek, aby ste si utvorili akú takú predstavu aké srandy si z nich robíme.................................... 

No čiže asi tak, ale máme ešte veľa iných záľub  a to: pozeranie filmov- naj film nielen nás dvoch, ale celej našej sedmičky "Škola pocitov" ozajstný názov tohto filmu je "A Walk to remember" v preklade "Nezabudnuteľná cesta" to je taký nááááááádhernýýý film, že každý pri ňom plače ešte aj chalani :-DDD asi preto sme ho začali volať Škola pocitov, no ešte by trebalo aj fotku z toho filmu.......................


Kus malé, ale newa zľava Mandy Moore( Jamie) jej otec(vo filme) a Shane West(Landon Carter), ako ste už iste pochopili tí dvaja sa dajú dokopy.
Tých spoločných záľub by som tu mohla menovať milón keď nie viac, takže už len niektoré vymenujem, lebo yb to bl veeeeeeeeeeľmi dlhý článok aj ak už je......................čiže ešte máme rady hudbu, tanec, priateľov to asi ako väčšina ľudí a hlavne asi tých priateľov, lebo sa máme všeeeeeeetky veľmi rady d:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

My | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014